LIBROS DE COCINA VINCULADOS CON LA GASTRONOMÍA LERIDANA
Cataluña en el paladar
Carme Gasull
Ediciones Austral
La gran cuina de les Garrigues
Diversos autores xefs de Restaurantes de la comarca
Editorial Fonoll
Lleida cuina
Enric Ribera Gabandé, fotos Pilar Rius
Edicions de la Mañana
Cent plats amb fruita
Josep Lladonosa i Giró
Pagés editors
Cuinar caragols
Josep Maria Morell i Bitrià
Pagés editors
Descubrim la qualitat dels productes catalans
Diversos autors
Edicions del Diari Avui
Diccionario de cocina
Ignasi Riera
MSV cocina
El café i la cuina del café
Josep Maria Morell
Jordi Delsams
Pagés editors
El llibre de les picades
Ramon Parellada
Edicions de la Magrana
El llibre de les sopes
Josep Lladonosa i Giró
Editorial Empuries
El Segrià, terra d'olles i cassoles
Enric Ribera i Gabandé
Edicions Ribera&Rius
Els formatges de Catalunya
Diversos autores
Edicions 62 per a la Generalitat de Catalunya
La bona cuina de Lleida
Josep Maria Morell i Bitrià
Ediciones Dilagro
La cuina catalana més antiga
Josep Lladonosa i Giró
Editorial Empúries
La cuina de les figues
Josep Maria Morell i Bitrià y Josep Gómez i Barbosa
Pagés editors
La cuina del bacallà
Albert Cogul
Pagés editors
La cuina del Paradís, receptes vegetarianes
Teresa Carles
Pagés editors
La cuina del pollastre
Maria Salat
Viena edicions
La cuina dels castells
Josep Maria Morell
Pagés editors
La cuina dels esports de profit
Francesc Xavier Marimon
Pagés editors
La cuina dels peus de porc
Albert Cogul
Pagés editors
La cuina del porc
Josep Maria Morell i Bitrià
Pagés editors
La cuina medieval catalana
Josep Lladonosa i Giró
Editorial Laia
La cultura del gust als paÏsos catalnas
Juame Fàbrega
El mòdol edicions
La millor cuina dels bolets
Llorenç Petràs
Editorial Empúries
La nostra cuina. Bolets i cargols
Santi Santamaria
Edicions de la Vanguardia
Les coques catalanes
Eliana Thibaut i Comalada
Editorial Proa
Les postres de l'àvia
Diversos autores
RBA ediciones
Pica-pica
Toni Monné
Cossetània
Plats i secrets de l'àvia Remei
Remei Ribas Aguilera
Cossetània
Postre el tercer plato. Cocina sana para el cuerpo y la mente
Diversos autores
Ediciones Primera Plana
Suculents rostits, guisats i estofats de carn i aviram
Arxiu Gastronòmic Ignasi Domènech
Cossetània
Torrades, 365 receptes de pa torrat.
Joan Jofre Español
Cossetània
Tapas
Koldo Royo
Ediciones Bellacqua
Verduras
Diversos autores
Ediciones Everest
Aceite y vinagre
Annette Heisch
Ediciones Everest
Cent truites
Josep Maria Morell i Bitrià
Pagés editors
Cuina amb Joan Roca
Joan Roca
Editorial Planeta
Cuina per a homes
Josep Maria Morell i Betriu
Pagés editors
Cuina per a no profesionals
Lourdes Martínez
Editorial Fonoll
El plaer de les postres
Mariàngela Nadal i Oriol Maspons (fotos)
Editorial Columna
Historia d ela Gastronomía
Néstor Luján
Plaza y Janés
La cuina de l'àvia Remei
Remei Ribas Aguilera
Cossetània
La cuina més fàcil i moderna
Carme Ruscalleda
Salsa books
La importància de menjar sa i saludable
Maria Josep Rosselló
Rosa dels Vents
Legumbres de la tierra a la olla
Diversos autores
Ediciones Primera Plana
Les amanides de nadal
Maria Salat
Grup 62
Cent plats amb fruita
Josep Lladonosa i Giró
Pagés editors
Ensaladas tradicionales y actuales
Diversos autores
Ediciones Everest
Les amanides de la Mediterrània
Eliana Thibaut i Comalada
Ediciones Cossetània
Sabors de Lleida
Enric Ribera i Gabandé
Edicions de la Mañana
Esmorzars de Lleida
Ignasi Revés
Edicions Saloria