LIBROS DE COCINA VINCULADOS CON LA GASTRONOMÍA LERIDANA

 

Cataluña en el paladar

Carme Gasull

Ediciones Austral




La gran cuina de les Garrigues

Diversos autores xefs de Restaurantes de la comarca

Editorial Fonoll



Lleida cuina

Enric Ribera Gabandé, fotos Pilar Rius

Edicions de la Mañana



Cent plats amb fruita

Josep Lladonosa i Giró

Pagés editors



Cuinar caragols

Josep Maria Morell i Bitrià

Pagés editors



Descubrim la qualitat dels productes catalans

Diversos autors

Edicions del Diari Avui



Diccionario de cocina

Ignasi Riera

MSV cocina


El café i la cuina del café

Josep Maria Morell

Jordi Delsams

Pagés editors



El llibre de les picades

Ramon Parellada

Edicions de la Magrana



El llibre de les sopes

Josep Lladonosa i Giró

Editorial Empuries



El Segrià, terra d'olles i cassoles

Enric Ribera i Gabandé

Edicions Ribera&Rius



Els formatges de Catalunya

Diversos autores

Edicions 62 per a la Generalitat de Catalunya



La bona cuina de Lleida

Josep Maria Morell i Bitrià

Ediciones Dilagro



La cuina catalana més antiga

Josep Lladonosa i Giró

Editorial Empúries



La cuina de les figues

Josep Maria Morell i Bitrià y Josep Gómez i Barbosa

Pagés editors



La cuina del bacallà

Albert Cogul

Pagés editors



La cuina del Paradís, receptes vegetarianes

Teresa Carles

Pagés editors



La cuina del pollastre

Maria Salat

Viena edicions



La cuina dels castells

Josep Maria Morell

Pagés editors



La cuina dels esports de profit

Francesc Xavier Marimon

Pagés editors



La cuina dels peus de porc

Albert Cogul

Pagés editors



La cuina del porc

Josep Maria Morell i Bitrià

Pagés editors



La cuina medieval catalana

Josep Lladonosa i Giró

Editorial Laia



La cultura del gust als paÏsos catalnas

Juame Fàbrega

El mòdol edicions



La millor cuina dels bolets

Llorenç Petràs

Editorial Empúries



La nostra cuina. Bolets i cargols

Santi Santamaria

Edicions de la Vanguardia



Les coques catalanes

Eliana Thibaut i Comalada

Editorial Proa



Les postres de l'àvia

Diversos autores

RBA ediciones



Pica-pica

Toni Monné

Cossetània



Plats i secrets de l'àvia Remei

Remei Ribas Aguilera

Cossetània



Postre el tercer plato. Cocina sana para el cuerpo y la mente

Diversos autores

Ediciones Primera Plana




Suculents rostits, guisats i estofats de carn i aviram

Arxiu Gastronòmic Ignasi Domènech

Cossetània



Torrades, 365 receptes de pa torrat.

Joan Jofre Español

Cossetània



Tapas

Koldo Royo

Ediciones Bellacqua



Verduras

Diversos autores

Ediciones Everest



Aceite y vinagre

Annette Heisch

Ediciones Everest



Cent truites

Josep Maria Morell i Bitrià

Pagés editors



Cuina amb Joan Roca

Joan Roca

Editorial Planeta



Cuina per a homes

Josep Maria Morell i Betriu

Pagés editors



Cuina per a no profesionals

Lourdes Martínez

Editorial Fonoll



El plaer de les postres

Mariàngela Nadal i Oriol Maspons (fotos)

Editorial Columna



Historia d ela Gastronomía

Néstor Luján

Plaza y Janés



La cuina de l'àvia Remei

Remei Ribas Aguilera

Cossetània



La cuina més fàcil i moderna

Carme Ruscalleda

Salsa books



La importància de menjar sa i saludable

Maria Josep Rosselló

Rosa dels Vents



Legumbres de la tierra a la olla

Diversos autores

Ediciones Primera Plana



Les amanides de nadal

Maria Salat

Grup 62



Cent plats amb fruita

Josep Lladonosa i Giró

Pagés editors


Ensaladas tradicionales y actuales

Diversos autores

Ediciones Everest


Les amanides de la Mediterrània

Eliana Thibaut i Comalada

Ediciones Cossetània


Sabors de Lleida

Enric Ribera i Gabandé

Edicions de la Mañana


Esmorzars de Lleida

Ignasi Revés

Edicions Saloria

CUINA DE LES COMARQUES DE LA PLANA DE LLEIDA